Gratis YouSee TV boks fra 1. januar 2019 i Holem-Olstrup Antenneforening.

Kære medlemmer

 

Det er med meget stor glæde, at vi kan meddele, at vi har forhandlet os frem til en rigtig god aftale med YouSee vedr. den første YouSee TV Boks i hjemmet. (Den nye 4K boks)

 

Fra 1. januar 2019 koster det 0 Kr. pr. måned, at have en YouSee TV Boks, hvor lejeprisen før var 30 kr. pr. måned.

 

Dette betyder, at alle medlemmer som ønsker det, kan få den første TV Boks gratis pr. måned. De medlemmer, som i dag har en YouSee TV Boks vil fra 1. januar ikke mere blive opkrævet de 30 Kr. pr. måned. Boksen er YouSees ejendom, men stilles altså gratis til rådighed for medlemmer som ønsker det.

 

Boksen kan afhentes i YouSee butikken i Næstved Storcenter eller ved at kontakte YouSee kundeservice.

  

Hvad kræver det, for at man kan få glæde af boksen?

Installering af YouSee TV Boksen kræver filterskift, til et grundpakkefilter, hvis man ønsker bland selv.  YouSee boksen kan også anvendes af dem, som har grundpakken, dog uden bland selv muligheder, som minimum kræver mellempakken.

 

Normalt koster et filterskifte 400 Kr., men i forbindelse med lanceringen af den gratis YouSee TV boks, kører vi en kampagne, prisen er 275 Kr. frem til 1. april. Hvorefter prisen igen vil være 400 Kr.

 

Desuden kræver YouSee TV Boksen, at du har adgang til Internet (direkte opkobling eller 5 GHz WIFI). Det behøver dog ikke være med YouSee som udbyder.

 

Hvis man ikke har en Modem/Router som kan kører 5 GHz WIFI, så skal man anskaffe sig sådan en, hvis man ønsker at tilslutte YouSee boksen trådløst. YouSee fortager ombytning af deres Modem/Router, alt efter alder på Modem/Router kan et ombytningsgebyr blive opkrævet.

 

Modem/Router kan ombyttes afhentes i YouSee butikken i Næstved Storcenter eller ved at kontakte YouSee kundeservice.

  

Ældre YouSee bokse (Den med intern Harddisk) kan også ombyttes til den nye 4K boks i YouSee butikken i Næstved Storcenter eller ved at kontakte YouSee kundeservice.

 

Hvad hvis jeg har flere TV – hvad koster det med flere bokse?

YouSee tilbyder en familieløsning for dem, som har mere end et TV i husstanden, her er det muligt at leje op til 4 bokse ekstra for en samlet pris på 100 kr. pr. måned.

 

Hent / bestil YouSee Boksen og få det fulde udbytte af bland selv og streaming. 

Holme-Olstrup Bredbånd & Antenneforening

Hyacintvej 8
4684 Holmegaard
Telefon 25 62 39 28
xx


Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-fre: 9:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 16:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00